We love wine, we live wine!


Wijnconsumenten zijn onze inspiratie en motiveren ons om de beste wijnbeleving in de wijnhandel te realiseren. Zo efficiĆ«nt en effectief mogelijk, samen met partners en wijnproducenten. Verantwoord, met de beste supply chain performance, het meest innovatieve assortiment management met de juiste wijnen, gezonde marges in de hele keten, uitgebreide kennis van de markt en de best mogelijke service. Daarom zijn wij toonaangevend in de markt en blijven we dat ook. We love wine, we live wine!


49% van de aandelen is in handen van het huidige management van Delta Wines, de andere 51% werd in november 2020 verworven door Navitas Capital. In 2002 begonnen de eerste werknemers als aandeelhouder te participeren, in 2015 groeide het aantal deelnemende werknemers tot 16 in totaal. Dit maakt Delta Wines de eerste Nederlandse 'wijncoƶperatie', die ervoor zorgt dat de toekomst van de ontwikkeling van het bedrijf in handen is van degenen die het verschil maken.


"Na 25 jaar ervaring in de wijnsector, is het me duidelijk geworden dat investeren in wijn een langetermijnperspectief nodig heeft. Het leveren van kwaliteit kost tijd en daarom zijn duurzame partnerschappen met wijnbouwers / producenten, met onze medewerkers en met onze klanten cruciaal. Dat is vanaf het begin de basis van ons werk geweest en daarom kiezen we ervoor om zo te blijven werken." 

Joris Snelten, CEO Delta Wines