← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Sales Support

Delta Wines is voor de afdeling Sales Support op zoek naar een nieuwe collega in een afwisselende functie (32-40 uur per week). Ben jij commercieel en administratief onderlegd en servicegericht? Werk je graag samen met collega’s en heb je affiniteit met wijn? Lees dan snel verder!


De functie

Samen met zes collega’s van het sales support team zorg je voor de verwerking van de (inter)nationale orders. Je voert de orders in, controleert ze en je doet de facturatie ervan. Je hebt hierbij niet alleen dagelijks intensief contact (via telefoon en mail) met klanten maar ook met je collega’s van de buitendienst en met de afdeling logistiek om alles in goede banen te leiden. Een veelzijdige en afwisselende rol waarin je ook ondersteuning biedt bij interne proeverijen, klanten adviseert, prijsverschillen en manco’s uitzoekt, vragen en klachten afhandelt en andere administratieve zaken verzorgt.


Wie zijn wij?

Delta Wines is een internationaal georiënteerde wijnimporteur met een leidende rol op de Nederlandse wijnmarkt. Delta Wines omvat zeven autonome bedrijven, die een backoffice en magazijn delen. De bedrijfsonderdelen van Delta Wines importeren hun wijnen wereldwijd. Zowel op de thuismarkt als in het buitenland leveren wij verschillende verkoopkanalen: supermarkten, wijnspeciaalzaken, groothandel, belastingvrij, online en export. Er werken zo’n 100 mensen bij onze totale organisatie. Wijnconsumenten zijn onze inspiratie en motiveren ons de beste wijnbeleving in de wijnhandel te realiseren. Onze verantwoorde en innovatieve werkwijze en onze uitgebreide kennis maken ons toonaangevend in de markt.

Ons motto is: we love wine, we live wine!


Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde HAVO/VWO/MBO-opleiding en/of enkele jaren werkervaring op MBO-niveau. Communiceren via telefoon of mail is geen enkel probleem voor je, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je speelt actief in op de wensen en behoeften van de klant. Je werkt gestructureerd en je houdt het hoofd koel in tijden van drukte. Je beschikt over een goed cijfermatig inzicht en je maakt je diverse computersystemen snel eigen (wij werken met Navision, WMS, EDI, onze webshop). Kennis van wijn is een pré, heb je die kennis niet dan behoort een wijncursus tot de mogelijkheden. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Wat bieden wij?

• Een informeel, open en ambitieus bedrijf met fantastische wijnen

• Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting op onze eigen wijnen, fruit op het werk, gezamenlijke lunches en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen

• Enthousiaste collega's die de tijd nemen om jou goed in te werken

• Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband


Interesse?

Heb jij interesse in deze afwisselende functie en wil je deel gaan uitmaken van ons succesvolle team, reageer dan via de sollicitatiebutton!

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Bjorn Lohmann (Manager Sales Support), 0180-635135.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Sales, Support, Delta Wines, Wijn, Waddinxveen, Randstad, MBO, Service, Administratief, Verkoop, fulltime, parttime, Communicatie, binnendienst


Solliciteren