← terug naar overzicht

Vacature - Medewerker Logistiek

Global Wine Operations B.V. is onderdeel van Delta Wines B.V. en biedt logistieke diensten (opslag, voorraadbeheer en distributie) aan onze eigen Delta wijnbedrijven maar ook aan externe partijen als detailhandel, groothandel, agenten en producenten over de hele wereld. We verwachten dit jaar rond de 70 miljoen flessen te verwerken. Zowel het magazijn als het kantoor is gevestigd in Waddinxveen (Distripark Doelwijk).


Wegens de enorme groei van ons succesvolle bedrijf is onlangs extra magazijnruimte en materieel in gebruik genomen en zoeken wij een nieuwe medewerker voor de afdeling logistiek (fulltime).


De functie

Samen met je 25 collega’s van het logistieke team zorg je voor de dagelijkse uitvoering van alle logistieke processen binnen het bedrijf. Tot de taken behoren o.a. het klaarzetten van klantorders, het ontvangen en klaarzetten van pallets en klein onderhoud aan magazijn en materieel.


Jouw profiel

Je hebt een MBO-opleiding (minimaal niveau 2) en/of enkele jaren werkervaring op MBO-niveau, bij voorkeur in een soortgelijke functie. Je werkt graag in een team, houdt van aanpakken en bent bereid flexibel te werken. Je vindt het leuk om breed ingezet te worden. Je woont op maximaal 30 km. van Waddinxveen. Het is een pre als je een heftruck/reachtruckcertificaat hebt en als je ervaring hebt met WMS (scanning).


Wat bieden wij?

·         Een informeel, ambitieus en sterk groeiend bedrijf met fantastische wijnen

·         Enthousiaste collega’s die de tijd nemen om jou goed in te werken

·         Een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en korting op onze eigen wijnen

·         Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband


Interesse?

Ben jij die aanpakker die wij zoeken en wil jij meebouwen aan onze toekomst, solliciteer dan via de sollicitatiebutton.


Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met Cor Stuut, warehouse manager (0180-635150) of met de afdeling p&o (0180-635148).


Voor meer informatie over onze organisatie zie onze websites: www.globalwineoperations.com en www.deltawines.eu.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags: distributieglobal wine operationsheftrucklogistieklogistiek medewerkermagazijnmedewerker magazijnopslagorderpickingorders verzamelenreachtruckwaddinxveenwarehousewijn

Solliciteren